ABB

Leider ist dieser Job nicht mehr aktiv

Originele vacaturetekst

Repaircenter Technician / Servicetekniker till ABB i Kista

Repaircenter Technician / Servicetekniker till ABB i KistaTa ditt nästa karriärsteg tillsammans med vårt globala team på ABB. Vi driver på omvandlingen av både samhället och industrin för en mer produktiv och hållbar framtid. Inom ABB har vi som uttalat mål att främja alla aspekter av mångfald och inkludering: kön, HBTQ+, funktionsnedsättningar, etnisk bakgrund och ålder. Tillsammans befinner vi oss på en resa där vi alla, som individer och som kollektiv, välkomnar och värdesätter individuella olikheter.

Vill du ha ett omväxlande och fritt arbete inom en riktig framtidsbransch? Har du tidigare arbetat som servicetekniker och support eller liknande och vill vidareutvecklas inom service och underhåll? Då skall du söka detta jobb där du är med och stärker upp vår reparationsverkstad! På avdelningen arbetar vi med att reparera och underhålla olika typer av instrument som mäter och testar kvaliteten på papper och massa. Oavsett om det är styrkan, strukturen, styvheten, tjockleken, färgen – eller någon av de många egenskaper som påverkar hur råvaror omvandlas till exakt den produkt en konsument vill ha – utför ABB:s Lorentzen & Wettre-produktlinje de mätningar som behövs för att säkerställa att pappersprodukten blir enligt förväntan hos kunderna. I denna roll rapporterar du till Service Manager.

Your responsibilities
 • Du ger support och service till våra kunder genom telefon, mail och ibland genom besök till kund eller någon av våra lokala affärsenheter inom ABB.
 • Du arbetar med att ständigt förbättra våra interna processer och koordinerar instrument som kommer in för reparation och underhåll så att dessa fördelas ut till våra servicepersoner på verkstaden.
 • Du delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.
Your background
 • Vi tror att du som söker har minst en högskoleutbildning inom relevant område.
 • Du har erfarenhet som t ex elektriker, applikationstekniker eller motsvarande.
 • Du kan läsa såväl mekaniska som elektriska ritningar.
 • Du behärskar både engelska och svenska i tal och skrift.
 • Som person är du social, ansvarstagande, noggrann och strukturerad.
 • Du är bra på att koordinera och dokumentera.
 • Du har ett gott humör och en öppen och inkännande inställning till kunder och kollegor.
More about us

Rekryterande chef Kenneth Wahlqvist, +46 70 652 09 67, svarar gärna på dina frågor kring tjänsten. Fackliga representanter - Sveriges Ingenjörer: Salem Abdelsaid +4621-32 17 20; Unionen: Joakim Broström +4684-77 91 39; Ledarna: Kenneth Wahlqvist +4684-77 91 86. ?–vriga frågor ställs till rekryteringskonsult Andreas Christiansen +46 73-351 27 46. Välkommen med din ansökan senast 24 oktober 2021. Urvalet görs löpande. Din ansökan skall innehålla CV samt ansökningsbrev. I ansökningsbrevet vill vi att du motiverar varför du är lämpad för denna befattning. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum löpt ut. Vi ser fram emot din ansökan. Om du vill läsa mer om ABB kan du gå till vår webbplats www.abb.com.

Stunden:
Vollzeit
Art des Stellenangebotes:
Intern

Fähigkeiten

 • Es ist kein Abschluss erforderlich

Was wir bieten

Vertrag:
Festanstellung